divendres, 17 de maig del 2013

Festival d'Eurovisió

Bona tarda! Demà es celebra a Malmö (suècia) el festival d’Eurovisió organitzat per la UER.
Aquest any la UER ha abaratit els costos no nomes per la crisi, sinó també perquè molts països no volien guanyar ja que el any següent tindrien que celebrar-ho al seu país, i haver de rebutjar la organització de l'esdeveniment l'any següent.

Què és i perquè es celebra Eurovisió?
Eurovisió es va posar en marxa pels anys 50 (Europa sortia de la guerra), un festival de música on tots els països poguessin participar en un programa de televisió.
El festival d’Eurovisió es va posar en marxa a Lugano (Suïssa) amb nomes 7 països participants. Avui en dia, participen més de 35 països i és el programa amb més audiències.

Com ja sabeu vaig fer una entrada sobre “El sueño de Morfeo” que són els que representen Espanya. Però com cada any hi ha molta competència, a mi les 3 cançons que he pogut escoltar i més m’han agradat són:

Russia - Dina Garipova


Itàlia - Marco Mengoni


Dinamarca - Emmelie De Forest


Però també estan molt bé Alemanya i Regne Unit. I ha vosaltres quin us ha agradat més? En conclusió crec que cada cançó té el seu encant, però una cosa es segura, hi ha molta competència. Si voleu més informacío la trobareu aquí, RTV. Demà no us ho perdeu, molta sort a tots els països!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada