dilluns, 24 de juny del 2013

El principi sempre ve acompanyat d'un final

Bon dia! Se que us vaig dir que publicaria ahir però vaig estar bastant enfeinada i bé  us el faig ara.

Aquesta és la última entrada del meu bloc, i volia dir que com tot hi ha un principi i un final; encara que sigui una mica trist el que importa es recordar-ho com a un moment feliç de la vida. Vaig començar el bloc no gaire convençuda i pensava que seria molt avorrit i molt enfeinat, però m’he donat conta que ha sigut tot el contrari. Els blocs ens ha unit més, als companys i també amb la professora.  També ens ha ensenyat més ja que hem conegut noves eines TIC i hem après més ja que a partir del bloc donaves a conèixer els teus coneixements sobre aquest tema, i feies partir l’imaginació. També hi ha agut moments molt bonics com la sortida a Barcelona, els concerts i haver guanyat el primer premi en edublogs. Potser em fa pena que s’acabés el curs ja que no tornarem a tindre música, ja que l’any que ve comencem amb batxillerat i no hi ha cap optativa a la música. I bé només dir-vos que la música ens ha ensenyat moltes coses i no només sobre compositors, estils, instruments...sinó sobre l’amistat, la coordinació, el saber escoltar...

I per últim volia donar les gràcies a seguidors, als companys i a la professora. Gràcies a l’Adelaida tot això s’ha fet possible, i li dono les gràcies per tot el que ens has ensenyat en aquest 3 anys, però sobretot per aquest últim que serà especial per a molts i crec que tots ens recordarem dels moments viscuts junts. I aquí us deixo aquestes dos imatges que les he fet amb “ImagineChef”. 

SOM SELVATANS !! Ja que hem après i viscut amb música selvatge.


2 comentaris:

  1. Gràcies Noemí! I si, la música ens ha unit i ens ha ajudat no només a conèixer més a fons la Història de la Música, sino a forjar la nostra pròpia història lligada a unes experìencies i a un grup. Ho recordarem sempre! :)

    ResponElimina
  2. Gràcies a tu! I si, un dels millors anys d'insti, gràcies a la música i el grup.

    ResponElimina