divendres, 8 de març del 2013

Jazz a Terrassa


Hola, ja que estem ambientats al estil musical del jazz, a Terrasa és celebra el 32 festival internacional de jazz. Del 7 al 23 de març la música sonarà en directe en diferents espais de la ciutat.

L’edició 2013 suposa la presentació a Espanya del compositor i cantant de la millor tradició del soul-jazz, Gregory Porter, que presenta els temes del seu treball “Be Good", però també hi ha d’altres com  Com Tamara Stovall Peterson,  Joanne Brackeen, Dexter Gordon, Charles Llodyd, Stan Getz...Tanmateix, l’obertura està dedicada al jazz orquestrat de factura catalana amb la presentació de dues formacions XXL que combinen magistralment música i poesia. A aquests nous projectes, s’hi afegeixen les presentacions de disc de nombrosos artistes com Francesc Burrull & Josep Maria Farràs,els quals obriran el concert. 

En total una quinzena de nous treballs que fan vitalitat de la indústria musical catalana i evidencien l’actualitat de l’escena jazzística al Festival. Com sempre combinacions inèdites, com la que uneix Bobby Shew, icona de la trompeta de jazz, amb quatre il·lustres de l’escena local. La Catalan Experience ens delectarà, en exclusiva, amb un recital especialment arranjat per a dues trompetes. Important destacar a Horacio Fumero.
Crec que als que us agradi el jazz, i els que vulguin una nova experiència, és una cita interessant per anar-hi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada