diumenge, 14 d’octubre del 2012

Sortida a Barcelona



Aquest dilluns dia 8 d’octubre vam fer la nostra primera sortida, els alumnes de 4rt ESO, i vam anar a veure  una òpera que portem ja setmanes treballant (Così  Fun Tutte). Aquesta òpera és una adaptació dels temps d’ara i amb un toc picaresc.

Molts companys de la classe mai havíem anat al Liceu ni a veure una òpera, però aquesta nova experiència ens va agradar molt.
Vam sortir de La Selva a les 7:35h amb tren, tots anàvem bastant adormits, però quan vam veure que ja faltava molt poc per arribar al nostre destí, les cares van canviar. Exactament a les 9:30h vam arribar a Barcelona i ràpidament ens vam posar a caminar fins que vam trobar el Petit Liceu.
A les 10:45h va començar l’òpera, a la que esperàvem des de  fa setmanes, sincerament pensava que seria més avorrida, però no va ser així.
Entre el Liceu amb els seus detalls petits que es fan notar i els efectes del escenari, i especialment els cantants i el contingut de l’obra van fer que fos tot el contrari. Fins i tot ha molts se’ns va fer curta l’obra.

Quan vam sortir del petit liceu vam poder  tombar una mica per Barcelona i a les 2:45h vam agafar el tren per tornar a La Selva.

1 comentari:

  1. Em fa molt feliç haver-vos portat per primera vegada al Liceu. Espero que sigui una experiència que recordis per sempre més. Les imatges ens hi ajuden i més si les fotos les hem fet nosaltres. M'agrada l'estètica dels teus articles i la manera com poses les imatges. Bona feina Noemí.

    ResponElimina